Strategisk plan

Elever som sitter ute

Ulsrud vgs har et høyt kvalifisert personale som er opptatt av å ha gode relasjoner til den enkelte elev og foresatte. Skolen scorer høyt innen vurdering og veiledning i Elevundersøkelsen.
Som eneste skole i Oslo tilbyr Ulsrud et treårig løp i Barne- og ungdomsarbeiderfag med studiekompetanse. Skolen samarbeider med et college i Cambridge, England. Her tilbys VG2 studiespesialisering, der elevene får undervisning på engelsk etter den norske læreplanen. Skolenlegger opp til studieturer til utlandet. De siste årene har elever reist til Tyrkia, Tyskland, England, Polen, Italia og Spania. Skolens nærhet til Østmarka og idrettsanlegg gir en unik mulighet til å ta i bruk utvidete læringsarenaer. Idrettselevene nyter godt av fasilitetene og naturen rundt skolen.

Les hele strategiske plan for Ulsrud vgs.