Velkommen til skolestart!

Gjeng med ungdom sitter i solen.

Elever på VG1 VG1 Helse- og oppvekstfag/Studiespesialisering og VG2 Barne- og ungdomsarbeiderfaget inviteres 20.8 eller 21. 8 til mottakssamtale med sin kontaktlærer. Dette gjør vi for at du skal bli bedre kjent med oss og vi med deg før skolestart. Det sendes ut brev om tidspunkt for mottakssamtale i uke 33. Informasjon om oppmøte i klasser tirsdag 21.8 får elevene av kontaktlærer i mottakssamtalen.

Elever på Vg3 Studiespesialisering, Vg3 Idrettsfag og Vg3 Barne- og ungdomsarbeiderfaget med studiespesialisering møter mandag 20.8 kl 1200 i klasserom.

Elever på Vg2 Studiespesialisering og Vg2 Idrettsfag  møter mandag 20.8 kl 1230 i klasserom.

Det vil være informasjon om klasserom i B-inngangen.

Velkommen til skolestart!

Informasjonsmøte skolestart

Informasjonsmøte for elever og foresatte på VG1HO/ST og 2BUA/B vil bli avholdt torsdag 23. august kl 18.00.