Velkommen til skolestart!

Glade elever
  • Elever på VG1 studiespesialisering idrettsfag og helse- og oppvekstfag, VG2 barne- og ungdomsarbeiderfaget, 2BUSK, 3BUSK, elever med fortrinnsrett og elever på grunnskoleopplæring 9. trinn vil få en SMS i uke 33 med tidspunkt og rom på skolen de skal møte til velkomstsamtale med kontaktlærer. Det er ønskelig at det er med en foresatt til samtalene.

• Elever på VG2 studiespesialisering og idrett og elever på grunnskoleopplæring 10. trinn møter klokken 1200 mandag 17. august i klasserom.

• Elever på VG3 studiespesialisering møter kl 1230 mandag 17. august i klasserom.

Det vil være oppslag på skolen med klasser og hvilket rom du skal møte i. Det vil også være ansatte i skolegården som kan veilede deg.

Er du ny elev på Ulsrud? Her finner du mer informasjon du bør lese før skolestart.

Velkommen!