Tusen takk!

Blomster

Takk til alle foresatte som vekker sine ungdommer, hjelper dem i gang og sørger for at de får nok søvn og regelmessige måltider. Takk til alle elever som har vist stor forståelse for den hverdagen vi befinner oss i med nye undervisningsmetoder, et tregt nettverk og manglende samvær med både ansatte og medelever. Takk til alle ansatte som har bidratt til å skape en meningsfull hverdag. I denne kaotiske situasjonen har alle som jobber på Ulsrud samhandlet for at elevene skal kunne jobbe godt med fag, med god støtte og oppfølging.

Det er krevende for alle å studere og jobbe under slike forhold. Dugnadsånden gjelder også i skolen og jeg er fortalt om elever som oppretter chattegrupper, hjelper hverandre med oppgaver og veileder hverandre med fagstoff. For lærere og andre ansatte har dugnaden bestått i å dele gode opplegg og planer, gi råd om de nye digitale løsningene og oppmuntre kollegaer med humor og entusiasme. Dere imponerer!

Uken som har gått har gitt oss en smak av tiden som kommer. Ingen av oss vet hvor lenge Osloelevene vil måtte jobbe hjemmefra og vi må trolig være forberedt på å måtte holde ut lengre enn frem til 26.03. Neste uke vil flere lærere ta i bruk Teams i kontakt med elever og til veiledning av den enkelte elev og grupper av elever. Dette gir oss anledning til å prøve ut nye verktøy og arbeidsformer. Jeg håper elever og lærere griper muligheten til å teste grundig ut disse.

Vi skal holde alle sammen oppdaterte så godt vi kan. Ta vare på hverandre og husk å slappe litt av i helgen.

David Dunlop, rektor – Ulsrud vgs

Ulsrud VGS