Siste treff for avgangselevene

Blomster

Det var taler, elevunderholdning og en ekstra liten hilsen til elevene som går ut med best karaktersnitt. Magnea Helga Gudmundsdottir og Gihan Saleyhi fra 3IDA holdt dagens tale fra elevene. De mimret fra flotte turer i friluft med mye nytt å lære, og snakket om klassesamhold og felles opplevelser.

Sjur Aaserud holdt talen fra kontaktlærerne. Han og avdelingsleder Gaute Frostad overrasket med en liten sommersang fra scenen, til stor applaus fra elevene som fra før kjenner Sjur og Gaute best fra klasserommet. Tradisjonen tro ble seansen avsluttet med allsang av Din tanke er fri.

Kjære alle Vg3-elever: Tusen takk for tiden vi har fått ha sammen med dere her på Ulsrud. God sommer og lykke til videre!

Anne Marte Løvbrøtte, trinnleder for VG3 studiespesialisering