En siste natt ute for elever i friluftslivklassen.

Elever på friluftslivstur

Dette var en tur da elevene skulle klare seg selv, en liten test om de nå var i stand til å dra på tur på egenhånd med alt utstyr og ferdigheter som trengs. Været ble også på denne turen veldig fin, så det ble årets første bad for flere elever. Vel å merke i et iskaldt vann!

Gapahukbygging var første aktivitet. Elevene måtte selv dele seg inn i grupper, hjelpe hverandre og finne ut av hvordan de skulle bygge. Etter at byggverkene var ferdige, stod ved sanking, vedhugging og bålfyring på planen. På ettermiddagen gikk vi på tur opp langs klippene langs vestsiden av Hauktjern. Luftig og fint i solnedgangen.

Tirsdag ble det klatring og en lengre gåtur med orientering. Mange fikk testet sine ferdigheter både på klatring og orientering. Flere elver som hadde en del erfaring med klatring fra før, tok ansvar med sikring og veiledning av andre medelever.

Tusen takk for nok en vellykket tur og takk for at dere har vært en utrolig bra gjeng å ha med på tur hele dette skoleåret!

Lin Cecilie Andersen lærer