Lykke til på ferden videre!

Rose

Kveldens konferansier, avdelingsleder Anne Marte Løvbrøtte, ledet oss fint gjennom kveldens varierte program.

Rektor David Dunlop holdt sin tale etter elevenes innmarsj. Han reflekterte over de tre siste årene og over mulighetene som nå ligger foran elevene etter årene på Ulsrud. De som hadde oppnådd de beste resultatene ble premiert med kinobilletter. Elever ved skolen bidro med underholdning; rapp av Ali Hussain Khan med venner og nydelig sang av Mehrnaz Surizehi.

Bibi Fatima Musavi og Bibi Mariam Ali fra 3STA holdt elevenes tale. De beskrev Ulsrud sitt skolemiljø som raust og inkluderende og fremhevet de gode lærerne.

Endelig var det tid for vitnemålsutdelingen med kontaktlærerne i spissen. Roser og klemmer ble delt ut før lærernes tale. Solveig Andersen og Janina Zander Merum fremhevet i sin tale at de har verdens beste jobb og at de håpet å se noen av elevene som kolleger en gang i fremtiden. Som avslutning runget "Din tanke er fri" ut over skolens aula. Elevene kunne endelig løpe ut for å feire at 13 års skolegang er over!

Takk for at dere var der og lagde kvelden til en fest.

Lykke til på ferden videre!