Kysttur med programfag friluftsliv - vil du padle, fiske, prøve sjølivet neste skoleår?

Kanotur i sjøen

Et av høydepunktene på turen var for noen tilberedning av et måltid, der blåskjellsuppe, stekt makrell og torsk stod på menyen. Mat tatt rett ut fra stranda der vi var.

Elevene fikk også testet hva vind og vær kan ha å si for kanopadling.

Vinden ble så sterk at vi på en padletur måtte bære kanoer over en øy for å klare å få alle sikkert på andre siden, der det var snillere vindforhold. Dette var utfordrende, men opplevelsesrikt og spennende for mange.

Jeg vil takke for et år med fantastiske turer med noen aldeles flotte elever! Jeg håper alle vil forsette å dra på turer; korte eller lange, i nærområdet eller på fjellet. Ønsker også nye elever velkommen til et innholdsrikt fag neste skoleår.

Lin Cecilie Andersen, faglærer i friluftsliv