Friluftslivtur til Romsdalen for vg2 idrett

Romsalsfjellene i tåkedis

ørste dag gikk med på å sette opp telt og etablere leir, middagslaging og fjelltur på kvelden i tett tåke. Vi kunne bare ane konturene av bratte fjellsider.

Dag 2 startet med felles frokost. Havregrøt som en elev hadde laget til hele gjengen. Dagen ble innholdsrik. Vi gikk en lang tur opp til Hurungvatnet, et ishavsblått vann omgitt av de høyeste toppene i hele område. Fisking ble også forsøkt. Etter endt tur stod det klatring på programmet. 2ida elevene fikk prøvd seg på høye klatreruter og mange testet egne grenser.

Dag tre startet tidlig, da vi skulle gå over Romsdalseggen. Med bratte partier, nerver og begeistring godt iblandet en utrolig godt teamarbeid, klarte alle å gjennomføre turen.

Tusen takk for en opplevelsesrik tur og en stor takk til Programfag friluftsliv II elevene;
Herman, Alex, Max og Mats, som var med på tur. Dere bidro til at turen ble læringsrik på mange måter.

Lan Henrik og Lin, faglærere som var med på turen