3. mai starter vi massetesting på Ulsrud

Informasjon om hurtigtesting

Noen av klassene som er på skolen mandag 3. og tirsdag 4. mai vil starte opp med testingen.

Det vil bli gitt nærmere informasjon om hvilke klasser som får besøk, når planen for tilstedeværelse på skolen den uken er bestemt.

Skolens testveiledere vil komme til klasserommet med testutstyret, vise elevene hvordan de skal utføre testen og ta med seg prøvene til analyse. Testen gjøres bare ytterst i nesen og er ikke ubehagelig. Klassen må etterpå oppholde seg i klasserommet inntil det kommer svar fra testen (30-40 min).

Her ser du hvordan testen tas:

Husk:

• Det er frivillig å ta testen.
  • Fortsett å holde 2 meters avstand, vaske hendene ofte og bruke munnbind der du ikke kan overholde 2 meters avstand.
  • Dette vil bidra til å stoppe smitten, slik at du og dine venner kan leve så normalt som mulig.

På Oslo kommunes sider kan du lese mer om testingen.

Test deg for Oslo – for vennene dine – for deg selv! ❤